Opštinski odbor DSS obeležio stranačku slavu

U prisustvu članova i simpatizera stranke i koalicionih partnera iz Pokreta Dveri, u prostorijama Opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije (DSS) u Odžacima danas je obeležena stranačka slava Đurđevdan.

dss-slava-1Tradicionalno, kako to i dolikuje proslavi slave, članovi DSS-a izlomili su slavski kolač nakon službe koju je održao protojerej Branko Vujinović, koji je prisutnima čestitao slavu.

Slavu je čestitao i predsednik Opštinskog odbora DSS Vladimir Košutić koji je izrazio zadovoljstvo zbog toga što su se i ove godine na Đurđevdan u stranačkim prostorijama okupili ljudi koji prisustvuju proslavi slave otkako stranka postoji u Odžacima.

– Iza DSS je period velikih iskušenja u kome je stranka uspela da sačuva svoj identitet, obraz i čast – kazao je Košutić, istakavši da se nada će to u vremenu koje dolazi biti stimulans za Opštinski odbor i za sve članove.

Košutić je svoje obraćanje završio željom DSS da povrati ugled i veličinu koju je imala, a stranačkim kolegama da se svi okupljaju na istom mestu i istim povodom još dugo godina.

Categories: