Polovičan učinak selekcija OK Goksin

Proteklog vikenda svoje prvenstvene utakmice odigrale su četiri selekcije OK Goksin i ostvarile su polovičan učinak. Seniorska ekipa je gostovala u Apatinu istoimenoj ekipi i nastavila je seriju loših rezultata izgubivši sa 3:0. U narednom kolu seniorke dočekuju ekipu CVS iz Sombora i očekuje se njihov trijumf pred domaćom publikom.

1Juniorska ekipa je u komšijskom derbiju pobedila ekipu Volflanda iz Karavukova rezultatom 3:2. Utakmica je bila puna lepih poteza i zanimljivih momenata u kojima je publika mogla da uživa. U narednom kolu juniorke dočekuju Bum volej iz Prigrevice.

Pionirska ekipa koja se bori za ulazak u TOP 8 Prvenstva Vojvodine, beleži sjajne rezultate. U Novom Sadu je pobeđena ekipa VST sa 3:1 i do plasmana među osam najboljih ekipa u Vojvodini je ostala još jedna prepreka, a to je utakmica protiv Rume. Taj susret se igra u nedelju, 20. marta, u dvorani SPC-a sa početkom u 17 sati. Gošće jesu veliki favorit u tom meču, ali je ekipa Goksina ove sezone pokazala da može da igra najbolje onda kada je to najpotrebnije.

Mlađe pionirke su na svom parketu u veoma zanimljivoj utakmici izgubile rezultatom 3:2 od ekipe Panonije iz Bačke Palanke. U narednom kolu gostuju ekipi Bum volej u Prigrevici.

Categories: