Odžački naprednjaci imali akciju prolećnog sređivanja grada

Onako kako su članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke navikli građane Odžaka prethodnih godina, tako su i nastavili juče po lepom vremenu, pred sam kraj zime. Sedamdesetak dobro raspoloženih akcijaša najpre se naoružalo četkama i kantama sa krečom. Okrečeni su drvoredi u Knez Mihajlovoj i Somborskoj ulici. Nakon toga su se podelili u dve ekipe. Jedna je sređivala park kod Osnovne škole “Branko Radičević”, a druga popularni sportski kompleks “Torpedo” u naselju Mala Bosna.

1– Ova aktivnost je deo našeg godišnjeg plana i programa. I ne samo zato, ovo radimo i na molbu i inicijativu velikog broja naših članova i građana Odžaka. Jeste kalendarski zima, ali je vreme idealno za ovakve radove i veliko nam je zadovoljstvo nakon svakog ovakvog obavljenog posla. Naravno da se još mnogo toga može uraditi i mi ćemo gledati da onoliko koliko je u našoj moći ispoštujemo svaku korisnu ideju stanovnika našeg grada – ističe za Radio Odžake Goran Nikolić, predsednik jednog od najboljih mesnih odbora u Srbiji, kako već dugo tvrde iz samog vrha Srpske napredne stranke.

Nakon dobro obavljenog posla, akcijaši su počašćeni odličnim “vojničkim pasuljem”. Družilo se, razgovaralo oko narednih aktivnosti i svi su kući otišli zadovoljni.

Categories: