SRS Odžaci održala godišnju skupštinu u B. Gračacu

Redovna godišnja skupština Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke (OO SRS) Odžaci, održana je juče u sali Lovačkog doma u Bačkom Gračacu. Skupštinu, kojoj je prisustvovalo 27 od 33 delegata, otvorio je predsednik OO SRS Milan Ćuk. On je podneo izveštaj o radu Opštinskog odbora u periodu između dve godišnje skupštine, a predstavio je i plan rada za naredni period.

srs-skupstina-1Prvi čovek odžačkih radikala je naveo da je Opštinski odbor održavao redovno sastanke i da je SRS u opštini Odžaci u periodu između dve godišnje skupštine pristupio 21 novi član.

Ćuk je istakao da je stranačka infrastruktura dobro organizovana i da je na terenu odlično funkcionisala, zahvaljujući fanatizmu ljudi koji su radili u Opštinskom odboru u proteklih godinu dana i jedinstvu i zajedništvu koje je, kako je rekao, uvek krasilo SRS.

– U proteklih godinu dana bilo je dovoljno aktivnosti kada je naš Opštinski odbor u pitanju, taman toliko da smo ne samo sačuvali stranku i dočekali predsednika SRS posle 12 godina njegove bespoštedne ali neravnopravne borbe u Hagu, već smo i ojačali u svakom smislu te reči – kazao je Ćuk.

Predsednik OO SRS je rekao da je SRS spremna da preuzme odgovornost za spas Srbije i da će ponovo biti najuticajnija stranka, jer građani prepoznaju njenu doslednu politiku.

Kao prioritete u radu OO SRS u narednom periodu, Milan Ćuk je, između ostalog, naveo pobedu na predstojećim izborima, brigu o članstvu, upis novih članova i pripremu kadrova za rukovođenje strankom, organizovanje tribina i promocija po mesnim zajednicama i učestvovanje na mitinzima i tribinama koje organizuje SRS.

Izveštaj o radu i program rada Opštinskog odbora u narednom periodu učesnici 18. godišnje skupštine SRS Odžaci usvojili su jednoglasno.

Za nove članove OO SRS Odžaci, na predlog mesnih odbora, izabrani su: Žarko Jurković iz Bačkog Brestovca, Nino Vladušić iz Bačkog Gračaca, Ivica Pavlović iz Karavukova, Milan Ergarac iz Ratkova i Verica Pustinjaković i Dušan Ljubenković iz Odžaka.

Godišnjoj skupštini u Bačkom Gračacu kao gosti su prisustvovali predstavnici odbora SRS iz ostalih opština Zapadno-bačkog okruga.

Categories: