OFK Odžaci nastavljaju sa pobedama

Igrači OFK Odžaka nastavljaju da nižu pobede u Bačkoj fudbalskoj ligi. Oni su juče na svom terenu sa 3:1 pobedili tim Preporoda iz Novog Žednika. Pobednik je odlučen u prvom poluvremenu kada su OFK-ovci postigli sva tri gola, a propustili su da realizuju još pet povoljnih prilika. Gosti su počasni pogodak postigli sredinom drugog poluvrmena.

foto: arhiva
foto: arhiva
Ekipa miletićkog Zadrugara je posle nekoliko uzastopnih uspeha, juče poražena u Pačiru od domaće Bačke sa 3:1, dok je Borac iz Bačkog Gračaca ostao bez bodova u Sivcu gde je poražen od Poleta sa 4:0.

U ostalim susretima ovog 11. kola postignuti su sledeći rezultati: TSC – Srbobran 3:2, Mladost Apatin – ŽAK 2:0, Mladost Turija – Jadran 2:2, isti rezultat bio je i na utakmici Subotica – Tisa i Tavankut – Vrbas 2:1.

Na tabeli ubedljivo vodi ekipa OFK Odžaka koja je zabeležila svih 11 pobeda i sa 33 boda ima sedam bodova više od drugoplasirane ekipe TSC-a. Subotica je treća sa 25, a Zadrugar četvrti sa 23 boda, dok je Borac nakon poraza u Sivcu ponovo poslednji 16. sa četiri boda.

Categories: