Borac dočekuje Bačku iz Pačira

fk boracOd tri fudbalska kluba iz opštine Odžaci koja se takmiče u Bačkoj ligi, ovog vikenda pred svojim navijačima će igrati dve ekipe. Timu Borca iz Bačkog Gračaca rival će biti Bačka iz Pačira koja je u proteklih devet kola osvojila deset bodova, dok Gračani imaju samo jedan. Ako se gleda dosadašnji učinak onda je sve na strani gostiju, ali, treba uzeti u obzir i činjenicu da igrači Borca polako dižu formu, pa se može očekivati rezultatski neizvesna utakmica u kojoj nije isključena i mogućnost da domaći fudbaleri zabeleže prvu pobedu ove sezone.

Po drugi put uzastopno domaćini će biti igrači Zadrugara koji dočekuju OFK Mladost iz Apatina. Miletićani su favoriti u ovoj utakmici i očekuje se još jedna njihova pobeda. Jedino će gostovati ekipa OFK Odžaka koja se u Somboru sastaje sa domaćim ŽAK-om. Očekuje se da će tim sa Grbavice zabeležiti i desetu uzastopnu pobedu.

U ostalim utakmicama megdan će podeliti: Preporod – Tavankut, Vrbas – TSC, Srbobran – Subotica, Tisa – Mladost Turija i Jadran – Polet. Utakmice počinju u 15 sati.

Categories: