Uspešan nastup UG Lenka na 15. INOCOOP-u

U saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Sombor, treću godinu za redom Udruženje građana Lenka iz Odžaka je učestvovalo na Sajmu preduzetništva, inovacija i kooperacija INOCOOP u Zrenjaninu. Od 28. do 30. avgusta sajamska manifestacija je okupila brojne izlagače iz zemlje i inostranstva, kao i mnogobrojne posetioce, privrednike i članove diplomatskog kora u Srbiji.

inocoop-2014Sajam INOCOOP 2014 je pružio izlagačima izuzetnu priliku da svoj proizvod ili uslugu predstave velikom broju posetilaca i poslovnih ljudi i da adekvatnom i ciljanom promocijom pridobiju nove klijente i ostvare značajne poslovne kontakte.

UG Lenka iz Odžaka su predstavljale predsednica Nela Pejčić i članica Suzana Marković koje su na zajedničkom štandu RPK Sombor na najbolji način prezentovale rukotvorine žena iz odžačke opštine, a tokom svečanog otvaranja posebno zadovoljstvo im je pričinila poseta ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović.

Na sajmu INOCOOP su bili zapaženi svi Lenkini proizvodi, a naročito ženske torbe rađene tehnikama pustovanja, tkanja i heklanja, rekla je za Radio Odžake predsednica Nela Pejčić i istakla značaj ovogodišnjeg nastupa za dalje unapređenje kvaliteta rada i osnaživanja ženskog preduzetništva u opštini Odžaci.

Bio je ovo petnaesti jubilarni Sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva koji je svojim trajanjem potvrdio lidersku poziciju kao najveći i najposećeniji regionalni sajam u Vojvodini.

Categories: