Đaci prvaci – srećan polazak u školu

U ponedeljak počinje nova školska godina, a u Odžacima će u školske klupe po prvi put sesti 75 đaka prvaka. Dve odžačke osnovne škole su tradicionalno pred početak nove školske godine organizovale svečane prijeme za najmlađe osnovce.

OŠ Miroslav Antić
OŠ Miroslav Antić
Uz dobrodošlicu vršioca dužnosti direktora škole Jelene Lopušine koja je đacima prvacima poželela srećan polazak u školu i prigodan program koji su pripremili učenici četvrtog razreda, u OŠ “Miroslav Antić” danas u 10 sati organizovan je svečani prijem za učenike prvog razreda i njihove roditelje.

U toj školi će u prvi razred krenuti 32 učenika, a formirana su dva odeljenja koja će voditi učiteljice Slavica Ristić Marinković i Danijela Janjić.

OŠ Branko Radičević
OŠ Branko Radičević
U OŠ “Branko Radičević” će u prvi razred u novoj školskoj godini krenuti 43 učenika. I u ovoj školi su formirana dva odeljenja prvog razreda koje će voditi učiteljice Elizabeta Vanc i Danijela Ćulibrk.

Svečani prijem đaka prvaka u toj školi održan je danas u 17 sati. Prvacima su dobrodošlicu poželeli učenici četvrtog razreda koji su pripremili prigodan program, a najmlađe osnovce i njihove roditelje pozdravila je i direktorica škole Nevenka Galović Karanović.

Categories: