Panonija obeležava 90 godina postojanja

fk-panonija-veteraniFK Panonija iz Lalića će uskoro proslaviti devet decenija postojanja i učiniće se to na svečan način. Obeležavanje ovog jubileja će trajati od petka, 1. avgusta, do nedelje 3. avgusta, kada će veterani Panonije ugostiti sportske prijatelje – veterane FK Drienok iz bratskog sela Mošovce iz Republike Slovačke. Gosti će doći sa svojim porodicama i to će biti nastavak sportske i prijateljske saradnje koja je počela sada već davne 1968. godine.

Centralni dan proslave biće u subotu, 2. avgusta, kada će početi osmi po redu Memorijalni turnir “Milorad Obradović – Mikica”, na kojem će pored domaćina i gostiju iz Slovačke još učestvovati i veterani Slavije iz Pivnica.

Lalićani su obezbedili pehare i zahvalnice za sve učesnike turnira, kojima će ta priznanja biti uručena u večernjim satima posle završetka Memorijala. Organizovaće se prigodan program gde će se govoriti o istorijatu kluba, biće dodeljena priznanja zaslužnim članovima Panonije i razmenjeni pokloni sa gostima ove sportske manifestacije.

Categories: