Ekipa Borca i zvanično u Vojvođanskoj ligi

fk borac velikaIako su fudbaleri Borca iz Bačkog Gračaca nedavno poraženi u baražu za popunu Vojvođanske lige od Tavankuta, ipak će u predstojećoj sezoni igrati u ovom rangu takmičenja. To je juče i zvanično odlučeno, nakon što je Olimpija iz Gunaroša odustala od učešća, tako da su to upražnjeno mesto zauzeli Gračani.

Juče su u Somboru izvučeni takmičarski brojevi Područne lige Sombor. Planirano je da takmičenje u ovom rangu startuje 17. avgusta, dok će poslednje kolo jesenjeg dela biti odigrano 16. novembra. Igraće se subotom i nedeljom u zavisnosti od odluke klubova, a kako je rečeno, u planu je da se odigra samo jedno vanredno kolo u sredu 10. septembra.

Ligom će rukovoditi Radoslav Rackov, komesar za suđenje će biti Goran Leković, disciplinski sudija Miodrag Drljača, dok je Vladimir Jovanović imenovan za komesara za bezbednost.

U prvom kolu se sastaju: Graničar Riđica – Sloga Čonoplja, Omladinac Bukovac – Stanišić, Rusin Ruski Krstur – Terekveš Svilojevo, Kula – Dunav Bački Monoštor, Polet Karavukovo – Mladost Kruščić, Graničar Gakovo – Hajduk Stapar, Omladinac Deronje – Kordun Kljajićevo i BSK Bački Brestovac – Lipar.

Categories: