Uskoro počinje prodaja ribolovačkih dozvola za 2014.

Cene ribolovačkih dozvola za 2014. iste su kao i za prošlu godinu, pa će seniori za godišnju dozvolu morati da izdvoje 6.000 dinara, dok dozvolu po povlašćenoj ceni od 3.000 dinara mogu dobiti lica starija od 65 godina, omladinci do 18 godina, žene i invalidi sa telesnim oštećenjem do 79 odsto. Invalidna lica sa većim procentom telesnog oštećenja i lica sa posebnim potrebama dozvolu će plaćati 100 dinara.

sportski-ribolovNa ove iznose treba dodati i članarinu u ribolovačkom udruženju, koja za članove Kluba sportskih ribolovaca “Karaš” iz Odžaka iznosi 500 dinara. U tom udruženju podsećaju da je moguća i kupovina godišnjih ribolovačkih dozvola na rate.

Članovi “Karaša” dozvole će kao i prethodnih godina moći kupiti u “Gvožđari Pešić”, a prodaja počinje posle 19. januara.

Osim godišnjih dozvola, u prodaji su i jednodnevne dozvole po ceni od hiljadu dinara. Pioniri do 14 godina mogu pecati samo uz člansku kartu udruženja, ali moraju biti u pratnji lica koje poseduje važeću ribolovačku dozvolu.

Categories: