Koktel za mlade igrače Škole fudbala Tekstilca

U “Školi fudbala” FK Tekstilac neguju lepu tradiciju da na ispraćaju stare godine organizuju malu svečanost i koktel za svoje mlade igrače, njihove roditelje, bake i deke koji budno prate sportski razvoj svoje dece. Tako je bilo i u subotu, 28. decembra, kada se u Sportsko-poslovnom centru Odžaci okupilo devedesetak igrača i 20 odraslih koji su mogli još jednom da čuju dosta lepih reči o svojim mališanima.    

TEKSTILAC-KOKTEL-PIONIRA-004Trener Zoran Ćirić je u kratkom izlaganju podsetio da se u ovoj godini dobro radilo sa svim selekcijama, što je za posledicu imalo i odgovarujuće rezultate. Pioniri i kadeti su bili prvi u jesenjem delu prvenstva i žele da uđu u Kvalitetnu ligu Vojvodine. Generacija dečaka rođenih 2002. godine nije izgubila već četiri godine u “Maksi ligi” i beži šest bodova svojim konkurentima, pa očekuju dobar plasman i narednoj godini. Generacija igrača koja je godinu dana starija je dosta napredovala u poslednjoj godini i takođe beleži odlične rezultate. Od svih njih se očekuje dosta i u narednom periodu  – istakao je njihov trener.

Osim Ćirića, značajan doprinos ovim uspesima dali su i njegovi saradnici, treneri Simo Podunavac i Goran Đokić i sekretar Dušan Gaković, a treba istaći i pomoć roditelja koji su bili uvek na usluzi kada god je to trebalo – rečeno je na ovom skupu.

Ovom prilikom dečacima su podeljeni kalendari na kojima se nalaze sve selekcije “Škole fudbala”. Bio je to dar poznatog vlasnika firme “Pagi foto”, što su deca sa oduševljenjem primila. Nakon toga zvaničnog dela usledio je i tradicionalni koktel.

Categories: