Savet MZ Karavukovo se oglasio saopštenjem za javnost

karavukovo-centar-sela-2Savet Mesne zajednice Karavukovo jednoglasno je na vanrednoj sednici održanoj 29. jula doneo odluku da se predsednik Saveta u ime MZ Karavukovo zvanično obrati policiji za privredni kriminal – uprava Sombor, a vezano za tvrdnje konstatovane zapisnikom budžetske inspekcije, sa zahtevom da zvanični organi sprovedu istražne radnje za sva dešavanja oko vodosnabdevanja u Karavukovu za period od 1999. godine do današnjeg dana, navodi se u saopštenju za javnost koje je danas dostavljeno medijima.

“Neophodno je utvrditi činjenice i ukoliko postoje, sankcionisati eventualne krivce. Savet Mesne zajednice negoduje što je opštinska vlast zloupotrebila rad budžetske inspekcije u politički marketing, te napominjemo da se Savet MZ Karavukovo povodom pomenutog slučaja više neće oglašavati dok zvanični organi ne sprovedu istragu i utvrde činjenice” – piše u saopštenju koje je potpisao predsednik Saveta Čedomir Kostadinović.

Kako se navodi, Savet MZ Karavukovo je ovu odluku doneo u prisustvu predsednika Saveta Čedomira Kostadinovića, potpredsednika Srđana Stojanovića i članova: Marka Karanfilovića, Tomislava Stanimirovića, Gorana Arsića, Vladimira Manića, Gorana Dodića, Davora Dimitrijevića i Biljane Cekić.

Categories: