Sudija Nikola Markuš pred vratima Prve lige Srbije

fudbal-pistaljka-2Nakon što su izabrani delegati za narednu fudbalsku sezonu, Izvršni odbor Opštinskog fudbalskog saveza Odžaci prihvatio je nedavno i listu fudbalskih sudija koju je potvrdio Područni fudbalski savez Sombor. U narednoj sezoni, na listi sudija iz opštine Odžaci koji će deliti pravdu na Područnoj ligi se nalaze: Marko Perišić, Dejan Merdanović, Vladimir Krstić, Vladimir Čičić, Goran Janković, Dušan Pančić, Nemanja Manić i Darko Kalapoš. Na ovoj listi su i trojica novajlija. Reč je o Nemanji Vasiljeviću, Milanu Boškiću i Vujadinu Nikoliću.

U Međuopštinskoj fudbalskoj ligi utakmice će suditi: Stefan Mitrović, Bojan Aleksić, Miloš Popović i Anja Janačković.

Kad su u pitanju arbitri koji treba da sude na višim nivoima takmičenja, zeleno svetlo su dobili Nikola Markuš koji je predložen za Prvu ligu Srbije, Bojan Ivanišević bi trebalo da se nađe na “B” listi Srpske lige, Darko Mitrović je predložen za “A” listu Vojvođanske lige, dok bi Miloš Markuš trebao biti mahač na Vojvođanskoj ligi.

Ovi predlozi su prošli na Opštinskom i Područnom fudbalskom savezu, a ostalo je da o Ivaniševiću, Mitroviću i Milošu Markušu odluku donese  Fudbalski savez Vojvodine, dok će o napredovanju Nikole Markuša na Prvu ligu Srbije odlučivati Izvršni odbor FS Srbije. Da li će sva četvorica naših arbitara avanzovati, znaće se najkasnije za desetak dana.

Categories: