Odžački frizeri se pridružili akciji za opremanje dečijih onkoloških odeljenja

Humanitarnoj akciji za prikupljanje novčanih sredstava za opremanje dečijih onkoloških odeljenja u Srbiji neophodnom medicinskom opremom, koju je u opštini Odžaci pokrenulo Udruženje “Srpski ratni veterani”, danas su se pridružili frizeri iz salona “Galija” u Odžacima. Oni su građane besplatno šišali i ulepšavali, a svako ko je želeo mogao je da priloži svoju novčanu donaciju za lečenje mališana obolelih od raka. Ova akcija je zbog lošeg vremena održana u holu Sportsko-poslovnog centra.

– Želim da se zahvalim svim građanima koji su se odazvali ovoj akciji. Ratni vojni veterani su nas kontaktirali i mi smo im izašli u susret, kao i svima do sada, a odazvaćemo se i svakoj budućoj akciji gde budemo pozvani. Mi danas radimo ono što najbolje znamo, šišamo i feniramo, a donacija je ko koliko može da da. Cilj je da zajedno pomognemo deci oboleloj od raka – kaže Čedomir Stanojević, vlasnik frizerskog salona “Galija”.

“Srpski ratni veterani Odžaci” će u subotu, 1. juna, na stadionu OFK Odžaka od 11 do 19 sati ugostiti sugrađane vojničkim pasuljem, a cena porcije biće donacija koju će svaki učesnik, prema svojim mogućnostima, izdvojiti za poboljšanje uslova u bolnicama u kojima se leče deca obolela od raka.

Član tog udruženja Dejan Nikolić poziva građane da se odazovu ovoj akciji i ističe da će jedan deo novca koji će “Srpski ratni veterani” prikupiti ovakvim i sličnim humanitarnim akcijama ubuduće biti doniran Udruženju za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama opštine Odžaci.

“Srpski ratni veterani Odžaci” su ovu humanitarnu akciju pokrenuli u saradnji sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka – NURDOR, a otvoren je i poseban žiro račun za uplatu novčanih priloga (340-11009088-02 kod Erste banke).

Categories: