Raspisan konkurs za sufinansiranje projekata udruženja građana

Predsednica opštine Odžaci Izabela Šerić raspisala je Konkurs za sufinansiranje projekata udruženja građana u 2013. godini. U budžetu opštine je za ove namene predviđeno 3,5 miliona dinara.

Pravo konkurisanja imaju udruženja građana sa teritorije opštine Odžaci i međuopštinska udruženja sa delovanjem na teritoriji opštine Odžaci, čija je delatnost vezana za neku od sledećih oblasti: kulturna baština, negovanje istorijskih tekovina, ekologija, zaštita životne sredine i zdravlja građana, omladinski aktivizam i amaterizam, negovanje verskih tradicija i aktivnosti zakonom priznatih verskih zajednica, zaštita i pomoć hendikepiranim licima, zaštita boraca, ratnih vojnih i civilnih invalida, ljudska prava i razvoj civilnog društva i drugi sadržaji koji doprinose afirmaciji građanske inicijative.

Konkurs je objavljen 27. maja i biće otvoren 15 dana od dana objavljivanja. Konkursna prijava se može preuzeti na šalterima 6 i 7 opštinskog Uslužnog centra, gde se i predaju popunjene prijave sa drugom potrebnom dokumentacijom. Tekst konkursa može se preuzeti ovde.

Categories: