Derbi Zadrugar – OFK Mladost

U vikendu koji je pred nama igraće se utakmice 12. kola Područne fudbalske lige Sombor. Već sutra će biti odigrana dva meča. Radnički iz Ratkova će biti domaćin ekipi Kule, dok će Polet iz Karavukova gostovati u Čonoplji gde će se sastati sa domaćom Slogom. Preostalih šest mečeva biće odigrano u nedelju.

Nema sumnje da najveću pažnju izaziva derbi meč koji će biti odigran u Srpskom Miletiću gde će domaći Zadrugar dočekati OFK Mladost iz Apatina. Igrači trenera Damira Vukovića su poslednjih sedam utakmica sve rešili u svoju korist, što ih je dovelo na visoko drugo mesto. Na stepeniku niže sa dva boda zaostatka su Apatinci koji žele povratak u Vojvođansku ligu. Pošto iste ambicije ima i Zadrugar, može se očekivati da će ovo biti rezultatski neizvestan meč u kome malu prednost imaju Miletićani.

Evo i ostalih parova ovog kola: Kordun – Borac, Omladinac Deronje – Graničar Riđica, PIK Prigrevica – Omladinac Bukovac, BSK – Mladost Kruščić i Hajduk – Graničar Gakovo. Utakmice počinju u 14 časova.

Categories: