Dragana Đorđević izabrana za predsednika Mesne podružnice Karavukovo EPO

U petak je u Karavukovu održana Izborna skupština Mesne podružnice Karavukovo Ekološkog pokreta Odžaka. Za predsednika je jednoglasno izabrana Dragana Đorđević, diplomirani inženjer zaštite životne sredine.

Sa Izborne skupštine u Karavukovu/foto:karavukovo.com
U Izvršni odbor, pored Dragane Đorđević, koja je član Izvršnog odbora po funkciji, izabrani su i Stevan Ilić, Momčilo Momčilović, Miroslav Spasić i Davor Marinković. Članovi Izvršnog odbora su jednoglasno za predsednika Izvršnog odbora izabrali Momčila Momčilovića.

U ime Inicijativnog odbora sastanak je sazvala Nada Jovanović, koja je, zajedno sa predsednikom Ekološkog pokreta Odžaka Ivicom Ćirićem, otvorila i predsedavala Izbornom skupštinom Mesne podružnice Karavukovo koja je održana u prostorijama Osnovne škole Bora Stanković. U uvodnom delu Skupštine predsednik i sekretar Ekološkog pokreta Odžaka Ivica Ćirić i Dušan Mirković upoznali su prisutne sa dosadašnjim radom Ekološkog pokreta Odžaka, dok su članovi novoformirane Mesne podružnice Karavukovo govorili o problemima u Karavukovu i davali predloge za njihovo rešavanje.

Mesna podružnica Karavukovo je osma podružnica Ekološkog pokreta Odžaka i po tome je Ekološki pokret Odžaka verovatno jedinstveno ekološko udruženje građana u Srbiji. Jedino naselje u odžačkoj opštini gde Ekološki pokret Odžaka nema mesnu podružnicu je Lalić. Posebna vrednost novoformirane Mesne podružnice Karavukovo je što su članovi pretežno mladi ljudi, ističe se u saopštenju Ekološkog pokreta Odžaka.

Categories: