Pripreme za drugo takmičenje Udicom protiv droge

U toku su pripreme za drugo takmičenje u sportskom ribolovu “Udicom protiv droge” koje će 15. septembra organizovati Klub sportskih ribolovaca “Dunav Karavukovo” u saradnji sa Crvenim krstom Odžaci, Policijskom stanicom u Odžacima i Osnovnom školom “Bora Stanković” u Karavukovu. Organizatori očekuju da će ovogodišnje takmičenje okupiti oko 150 dece iz cele Srbije. Ova manifestacija će imati i međunarodni karakter jer su najavljene i tri ekipe iz Hrvatske.

Za takmičenje koje će biti održano na pisti na kanalu Dunav-Tisa-Dunav kod Karavukova mogu se prijavljivati deca do 14 godina, a posebno će biti organizovano takmičenje za pecaroše koji su stariji od tog uzrasta, ukoliko bude bilo zainteresovanih.

Manifestacija “Udicom protiv droge” će i ove godine pored sportskog imati i edukativni karakter, jer će Crveni krst Odžaci i Policijska stanica Odžaci za decu organizovati predavanja o štetnosti i uticaju lakih i teških droga. Na ovo takmičenje se očekuje dolazak sekretara Ribolovačkog saveza Srbije i selektora i trenera reprezentacije Srbije u sportskom ribolovu u uzrastu do 14 godina.

Predsednik Kluba sportskih ribolovaca “Dunav Karavukovo” Dejan Antanasković poziva sve ljude dobre volje da svojim donacijama podrže ovu akciju i dečije takmičenje.

Categories: