Održana godišnja skupština OO SRS Odžaci

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke Odžaci je saopštio da je 8. septembra održao svoju redovnu godišnju Skupštinu na kojoj je izabrano pet novih članova Opštinskog odbora, koji inače broji 15 članova.

Predsednik OO SRS Odžaci Stevan Cvjetković je podneo izveštaj o radu između dve skupštine, kao i plan rada za narednih godinu dana. Prioritet je priprema za lokalne i pokrajinske izbore, kao i eventualne vanredne republičke izbore, navodi se u saopštenju i dodaje da stranka dobija na masovnosti uz evidentno povećanje broja mladih ljudi.

“Sa Skupštine je poslata poruka da smo jedinstveni u stavu da dr Vojislav Šešelj bude i dalje predsednik SRS i da nema ništa od njegovog najavljenog povlačenja sa čela stranke. Kako mi u Odžacima, tako i ceo Zapadnobački okrug dajemo bezrezervnu podršku dr Vojislavu Šešelju za vršenje funkcije predsednika SRS. Njegova nesebična borba za državne i nacionalne interese ga je stavila na mesto koje samo njemu pripada”, ističe OO SRS Odžaci.

Opštinski odbor SRS Odžaci u saopštenju poziva da mu se jave svi članovi koji su bili pasivni, kao i nekadašnji članovi koji žele da se vrate u SRS. Takođe, zainteresovani za učlanjenje u SRS mogu to da urade kod stranačkih aktivista, po mesnim odborima ili u prostorijama OO SRS u Odžacima, kao i elektronskim putem.

Categories: