Ciktin memorijal: najbolje sudije iz N. Sada

U znak sećanja na dugogodišnjeg fudbalskog radnika Iliju Japundžića-Ciktu, koji je preminuo 28. februara ove godine u 58. godini, njegove kolege delegati i sudije iz Odžaka organizovale su u petak prvi Memorijalni turnir, koji treba da preraste u tradicionalni. Najuspešnija je bila ekipa sudija iz Novog Sada koja je u prvom meču savladala na penale kolege iz Subotice, da bi u finalu bez većih problema pobedila i tim iz Sremske Mitrovice sa 4:0. U borbi za treće mesto Subotičani su pobedili Odžačane sa 2:0.

Za najboljeg igrača Memorijala proglašen je Ilija Brdar, dok je Nikola Malidžan sa četiri pogotka bio najbolji strelac. Njima i pobedničkoj ekipi organizatori su uručili pehare.

– Organizovali smo ovaj Memorijal, jer želimo da sačuvamo uspomenu na našeg prijatelja Ciktu koji nas je rano napustio. Zahvaljujemo se našim gostima što su učestvovali na turniru koji je protekao u lepoj atmosferi – kaže Nikola Markuš, jedan od organizatora ove sportske manifestacije koja je održana u lepom ambijentu Sportsko poslovnog centra u Odžacima.

Categories: