OO SNS Odžaci pozvao Aleksandra Vučića da se kandiduje na predsedničkim izborima

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Odžaci pozvao je Aleksandra Vučića da se kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima 2022. godine.

sns-odzaciU saopštenju OO SNS Odžaci ističe da je za četiri i po godine, koliko je na čelu Srbije, “predsednik Vučić svakodnevno radio na razvoju naše zemlje. U svim oblastima vidljiv je značajan napredak naše zemlje. Srbija je postala poštovana i uvažavana u svetu”.

“Kao predsednik Srbije, Aleksandar Vučić dao je ključan doprinos stabilnosti naše zemlje. Stabilnost nam je ovim vremenima najpotrebnija, kako bi Srbija nastavila da se razvija i u narednom periodu. Zahvaljujući predsedniku Vučiću Srbija je postala ekonomski lider regiona. Kompanije širom sveta prepoznale su Srbiju kao zemlju koja se najbrže razvija i u koju treba investirati. Više od polovine direktnih stranih investicija u regiona Zapadnog Balkana, dolazi u Srbiju. Redovno se otvaraju nove fabrike, koje su uz velike infrastrukturne radove doprinele da se nezaposlenost u Srbiji smanji ispod 10%, sa daljim trendom smanjenja”, navode iz OO SNS Odžaci.

Kako dalje dodaju, standard građana je povećan, a najznačajnije ekonomske institucije predviđaju Srbiji i narednih godina trend privrednog rasta, kao i dalji rast plata i penzija.

“Koliko je važna stabilnost za Srbiju govori i globalna epidemija koronavirusa sa kojom se Srbija uspešno bori. Predsednik Vučić obezbedio je dovoljan broj respiratora, izgrađene su dve potpuno nove bolnice, dok je treća u izgradnji, počinje proizvodnja vakcina protiv kovida u našoj zemlji. Srbija je među prvima u svetu nabavila vakcine, a zahvaljujući dobroj poziciji Srbije, vakcine se nabavljaju od četiri različita proizvođača. Takođe, dokazao je da je uvek spreman na saradnju i pomoć zemljama regiona, donirane su vakcine protiv kovida Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini”, ističe sa u saopštenju.

Navodi se da su veliki infrastrukturni projekti premrežili Srbiju autoputevima, grade se nove brze saobraćajnice, kao i savremene pruge, koji doprinose privrednom rastu i privlače velike investitore. Nastavlja se sa realizacijom velikih projekata izgradnje vodovodnih i kanalizacionih mreža, kao i prečistača otpadnih voda, sve se više vodi računa o ekologiji.

Kako kaže OO SNS Odžaci u saopštenju, predsednik Aleksandar Vučić se svakodnevno bori i za opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, kao i za zaštitu legitimnih interesa Srbije na KiM. Zahvaljujući znatno boljoj poziciji Srbije u međunarodnoj zajednici veliki broj zemalja je povukao priznanje nezavisnosti takozvanog Kosova, sprečen je prijem prištinskih institucija u najznačajnije međunarodne organizacije.

“Obeležavamo najznačajnije datume iz bogate istorije našeg naroda, sećamo se heroja, kao i palih žrtava, a pružamo podršku Srbima u regionu, koji danas ponovo sa ponosom mogu reći ko su”, navode iz OO SNS Odžaci.

Kako ističu, beskompromisna borba protiv organizovanog kriminala doprinosi razvoju Srbije, naša zemlja postaje bezbednija upravo zahvaljujući činjenici da postoji politička volja da svako ko se ogrešio o zakon odgovara za svoja zlodela. Vojska Srbije postala je najbolje opremljena u celom regionu, a razlog je zaštita bezbednosti naše zemlje i naših građana.

“Da bi Srbija i dalje bila stabilna država, u kojoj su građani bezbedni, važno je da u narednom periodu Aleksandar Vučić predvodi našu zemlju. Zbog svega navedenog, a pre svega zbog budućnosti naše zemlje i naše dece, OO SNS Odžaci, poziva Aleksandra Vučića da se kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima”, kaže se na kraju saopštenja.

Categories: