Uspela odbojkaška revija u Odžacima

U nedelju je u Sportsko poslovnom centru Odžaci održan Mini volej turnir u odbojci na kojem je učestvovala 51 ekipa, koje su došle iz Vrbasa, Sombora, Savinog Sela, Apatina, Kule, Bača, Bačkog Gračaca, Karavukova i Odžaka. U kategoriji devojčica rođenih 1997. i 1998. godine, najbolje su bile odbojkašice Hajduka iz Kule, drugo mesto je osvojila ekipa CVS iz Sombora, dok je treće mesto pripalo igračicama iz Apatina. U ovoj kategoriji učestvovalo je ukupno 19 ekipa, a najbolji plasman od ekipa iz naše opštine ostvarile su igračice OK Goksin iz Bačkog Gračaca, koje su dospele u polufinale.

U kategoriji igračica rođenih 1999. i 2000. godine, najbolja je bila ekipa CVS iz Sombora, na stepeniku niže našle su se Apatinke, dok je Hajduk iz Kule bio treći. U ovoj grupi takmičilo se 18 ekipa. U najmlađoj kategoriji igračica rođenih posle 2000. godine učestvovalo je 14 ekipa. Prvo mesto su osvojile odbojkašice iz Prigrevice, druge su bile igračice iz Savinog Sela, dok su treće bile Apatinke. U ovoj konkurenciji ekipa iz Odžaka dospela je do polufinala.

Turnir su vrlo uspešno organizovali entuzijasti OK Goksin iz Bačkog Gračaca, uz značajnu pomoć Sportsko poslovnog centra, Opštinskog sportskog saveza i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Categories: