Tri bračna para dobila sredstva za kupovinu kuća

Potpisani su ugovori o dodeli sredstava mladim bračnim parovima za kupovinu kuća sa okućnicom na teritoriji opštine Odžaci u 2020. godini, saopšteno je iz lokalne samouprave.

ugovori-1Preko mera populacione politike opština Odžaci je od Ministarstva bez portfelja za demografiju i populacionu politiku dobila sredstva u iznosu od 2.511.000 dinara, dok je opština navedeni projekat sufinansirala sa 489.000 dinara.

Na konkurs za kupovinu kuća sa okućnicom prijavilo se pet bračnih parova, a nakon razmatranja pristiglih prijava, Komisija je donela odluku da sredstva dodeli sledećim bračnim parovima koji su bili najbolje rangirani i imali su najveći broj bodova u skladu sa Pravilnikom o dodeli sredstava: Goranu i Verici Narančić, Željku i Dragani Stanojković, Miroslavu i Danijeli Savić.

“Lokalna samouprava će se potruditi da i sledeće godine obezbedi sredstva kako bi usrećili još mladih bračnih parova koji prepoznaju opštinu Odžaci kao povoljnu sredinu za život i podizanje svoje dece u istoj”, navodi se u saopštenju.

Ugovore sa parovima kojima su odobrena sredstva danas je potpisao predsednik opštine Odžaci Goran Nikolić.

Fotografije: Opštine Odžaci

Categories: