Humanitarni bazar za Lanu 11. oktobra u Odžacima

Humanitarni bazar “Odžaci za Lanu” biće održan u nedelju, 11. oktobra, u periodu od 16 do 19 sati ispred Sportskog centra Odžaci, simbolično u vreme kada je i Dečja nedelja.

humanitarni-bazar-za-lanu-1Poziv da se odazovu i učestvuju upućen je svim ljudima velikog srca, koji mogu i žele da pomognu da se prikupi novac za lečenje devojčice Lane Jovanović iz Rakovca koja vodi bitku sa opakom bolešću.

Možete donirati knjige, ukrasne predmete, dečju garderobu, nakit, sobno bilje, igračke i ostale zanimljivosti tog tipa kao fizičko lice.

Možete donirati i uslugu ukoliko se time bavite poput frizure, nadogradnje noktiju, masaže, nekog tretmana, časa stranog jezika, matematike, fizike, hemije itd.

Ukoliko je vaša usluga veće vrednosti, možete ponuditi određen popust na nju.

Ove usluge su namenjene izvlačenju tombole koja će se organizovati uz simboličan prilog.

Organizatori apeluju i na sve prodavnice, pekare i druge koji se bave prodajom i proizvodnjom da doniraju svoje proizvode.

Pozivaju i vredne domaćice da umese kiflice, kolače i slično pred sam bazar za prodaju, a takođe ističu da je potrebna i pomoć za prodaju tokom samog bazara i oko pripreme istog.

Svako ko ima neku drugu ideju kako može doprineti ovoj humanitarnoj akciji može se javiti na sledeće brojeve telefona: 065/836-3233 (Melanija) i 069/198-5258 (Slađana).

Categories: