Fudbal se vraća bez publike i uz zaštitne mere na utakmicama

Predstojećeg vikenda, 15. i 16. avgusta, počinje nova takmičarska sezona u četvrtom i petom fudbalskom rangu. Utakmice će se do daljeg igrati bez prisustva publike i uz primenu zaštitnih mera zbog epidemije koronavirusa. Od klubova iz opštine Odžaci prvi će na teren igrači Tekstilca i Borca koji svoje utakmice igraju u subotu.

fudbalNa Gradski stadion u Odžacima u subotu dolazi Bačka iz Pačira u meču 1. kola Vojvođanske lige “Sever”, a početak utakmice je u 17 sati. Za ovaj susret delegirana je sudijska trojka na čelu sa Predragom Mrđenovićem. Delegat je Nenad Haška.

Parovi 1. kola VFL “Sever”: Srbobran – Crvenka, Radnički (Sombor) – OFK Vrbas, ČSK Pivara (Čelarevo) – Vojvodina (Tovariševo), OFK Mladost Apa (Apatin) – Hercegovac (Gajdobra), Tekstilac – Bačka (Pačir), Krila Krajine (Bačka Palanka) – Mladost (Turija), Vojvodina (Bačko Gradište) – Obilić (Novi Kneževac), Tavankut – Bajša i Mladost (Bački Petrovac) – Njegoš (Lovćenac).

Pet timova iz opštine Odžaci takmiči se u Područnoj ligi Sombor u sezoni 2020/2021. U jedinoj utakmici 1. kola koja se igra u subotu Borac u Bačkom Gračacu dočekuje ŽAK iz Sombora.

Već u uvodnom kolu na programu je duel opštinskih rivala u Srpskom Miletiću gde se u nedelju sastaju Zadrugar i BSK iz Bačkog Brestovca. Polet iz Karavukova istog dana gostuje kod Borca 46 iz Obrovca, dok će Radnički 1918 iz Ratkova na megdan ekipi Stanišića 1920.

Preostali parovi 1. kola: Omladinac (Bukovac) – Maglić, Rusin (Ruski Krstur) – Kulpin, Budućnost (Gložan) – Slavija (Pivnice), Kordun (Kljajićevo) – Budućnost (Mladenovo) i Budućnost (Parage) – Tvrđava (Bač).

Svi mečevi Područne lige počinju u 17.30 sati, a delegiranje možete videti ovde.

Categories: