Sve škole učestvovale na opštinskom takmičenju u futsalu

Opštinsko školsko takmičenje u futsalu održano je u utorak, 10. marta, u sali OŠ “Nikola Tesla” u Bačkom Brestovcu. Organizator je bio Sportski savez opštine Odžaci u saradnji sa školom domaćinom.

opstinsko-futsalZa takmičenje je bilo prijavljeno 17 ekipa osnovnih škola i dve ekipe srednjih škola. Svih deset osnovnih škola sa teritorije opštine je prijavilo učešće, kao i obe srednje škole, s tim da je Tehnička škola prijavila samo mušku, a Gimnazija i ekonomska škola “Jovan Jovanović Zmaj” žensku ekipu, tako da su se dve srednjoškolske ekipe bez borbe plasirale u dalje takmičenje.

Takmičenje u Bačkom Brestovcu je proteklo u izuzetnoj atmosferi uz učešće blizu 200 učenika i nastavnika.

Prvo mesto kod osnovnih škola u obe konkurencije osvojila je OŠ “Miroslav Antić” iz Odžaka. Drugo mesto u konkurenciji dečaka zauzela je OŠ “Branko Radičević” iz Odžaka, a treće OŠ “Ratko Pavlović Ćićko” iz Ratkova i OŠ “Vuk Karadžić” iz Deronja.

Drugo mesto u konkurenciji devojčica zauzela je OŠ “Ratko Pavlović Ćićko” iz Ratkova, a treće OŠ “Branko Radičević” iz Odžaka i OŠ “Marko Orešković” iz Bačkog Gračaca.

Prvoplasirane ekipe obezbedile su plasman na okružno takmičenje u futsalu koje će biti održano u Somboru, 17. marta za osnovne i 18. marta za srednje škole.

Categories: