Alen Ademović najavio osmomartovski koncert u Odžacima

Alen Ademović nastupiće za Dan žena u Odžacima na besplatnom koncertu koji u nedelju, 8. marta, organizuju Opština Odžaci i Turistička organizacija opštine Odžaci kao poklon damama za njihov praznik. Početak koncerta ovog pevača je u 21 sat u hali Sportskog centra Odžaci.

alen-ademovic-najava-koncertaAdemović je najavio predstojeći koncert na konferenciji za novinare koju je održao zajedno sa predstavnicima organizatora i tom prilikom rekao da se raduje susretu sa publikom u Odžacima, istakavši da će nastupiti sa svojim bendom.

– Želeo bih da se zahvalim svima što su mene odabrali da budem ovde za 8. mart i da pevam vašim ženama, ali bih zamolio i da muškarci dođu, jer bez nas muškaraca ne može da prođe veselje. Muškarci, žene, porodico, familijo, dođite na ovaj divan nastup i bićete oduševljeni. Repertoar je isto divan, spremamo ga posebno za 8. mart, tako da uživaćete svakako – izjavio je popularni muzičar.

Član Privremenog organa opštine Odžaci Milorad Stanišić je naglasio da će ulaz biti slobodan i pozvao sve stanovnike opštine Odžaci i šire da dođu na koncert i zajedno uveličaju proslavu Dana žena. Podsetio je da lokalna samouprava već nekoliko godina unazad organizuje besplatan koncert za ovaj praznik kao poklon svim sugrađanima, a pre svega damama.

Koncert će u 20 sati otvoriti predgrupa “Toca i bend”, a nastup Alena Ademovića je planiran od 21 sat.

Postoji mogućnost i da koncert bude održan na platou ispred Sportskog centra Odžaci, ukoliko to dozvole vremenski uslovi. Bez obzira da li će Alen Ademović nastupiti u hali ili na otvorenom, nema sumnje da će poznati pop pevač i nekadašnji frontmen grupe “Miligram” prirediti prelepo druženje svima koji se odluče da uz njegovu muziku provedu veče i tako proslave praznik.

Categories: