Tekstilac pokazao borbenu igru u porazu protiv Čonopljanaca

Fudbaleri Tekstilca odigrali su drugi pripremni susret za prolećni deo prvenstva. Nakon pobede u Srpskom Miletiću protiv Zadrugara 1:0, plavo-beli su poraženi od Sloge iz Čonoplje koja je na odžačkoj “Grbavici” slavila rezultatom 2:1 (1:1).

tekstilac-slogaEkipa trenera Zorana Ćirića imala je dobru proveru protiv lidera vojvođanskog “Severa”, koji u nastavak prvenstva ulazi znatno pojačan i sa najvišim ambicijama.

Protiv takvog rivala fudbaleri Tekstilca pokazali su borbenu igru. Domaćin je poveo već u prvim minutima utakmice, a gol je postigao Simić (4. minut) preciznim udarcem sa bele tačke.

U nastavku je čvrsta odbrana Tekstilca uspešno odolevala napadima gostiju iz Čonoplje sve do finiša prvog dela kada je Makar (38. minut) postigao pogodak za izjednačenje rezultata.

Treneri su u drugom delu dali šansu svim igračima. Gosti su terensku inicijativu krunisali golom Purića (60. minut) koji je uz dosta sreće zatresao mrežu Tekstilca, nakon što se lopta odbila od leđa jednog igrača domaće ekipe.

Do kraja susreta Odžačani su nastojali da izjednače, ali je odbrana Sloge uvek bila na pravom mestu, tako da je rezultat ostao nepromenjen.

Tekstilac: Ignjatović, Stevanović, R. Milenković, Gostović, N. Milenković, Prelić, Jovanović, Simić, Đokić, Ilić, Kulić. Igrali su još: Marković, Popović, Stokić, Pivarov, Milutinov, Roganović, Mitrović.

Sloga: Bulović, Banić, Konjović, Grgić, Stojaković, Bojić, Cvetković, Vuković, Matijević, Makar, Purić. Igrali su još: Bajčev, Rančić, Marinković, Krstović, Jajić, Tepavac.

Categories: