NLB banka otvorila nove prostorije u Odžacima

NLB banka je otvorila nove prostorije ekspoziture u Odžacima, u prisustvu privrednika, predstavnika lokalne samouprave i javnog života opštine.

nlb-bankaVlastimir Vuković, član Izvršnog odbora NLB banke Beograd je tom prilikom rekao da je NLB banka proteklih godina puno uložila u razvoj proizvoda i usluga prilagođenih potrebama klijenata, kao i razvoj novih servisa i kanala komunikacije sa klijentima u skladu sa najmodernijim standardima u bankarskom sektoru.

Preseljenjem ekspoziture u Odžacima u nove prostorije koje se nalaze na adresi Železnička 18 banka je promenila i način obavljanja svakodnevnih poslova, potvrđujući svoje opredeljenje ka modernom poslovanju. Klijenti će u novom savremenom prostoru moći da obave sve vrste transakcija vrlo brzo i na jednom mestu.

Vuković je istakao da su Odžaci značajno tržište za NLB banku Beograd koja je deo jedne od vodećih bankarskih grupacija u regionu, slovenačke NLB grupe.

– Svaki drugi stanovnik opštine Odžaci ima račun u NLB banci što dovoljno govori o tome koliko smo jako prisutni ovde i koliko imamo potrebu da pomognemo i da budemo podrška građanstvu i privredi opštine Odžaci – izjavio je Vuković i istakao da će tim NLB banke opravdati ukazano poverenje klijenata.

Predsednica opštine Odžaci Latinka Vasiljković koja je prisustvovala svečanom otvaranju prostorija izjavila je da će uređenje objekta u kome se nalazi NLB banka, zajedno sa ostalim radovima koji su u toku u neposrednoj blizini, dati lepši izgled centru grada. NLB banci je poželela uspešan rad u Odžacima, povećanje broja klijenata i dobru saradnju sa lokalnom zajednicom.

Nova Ljubljanska banka (NLB banka) u Srbiji posluje kroz mrežu koju čini 28 ekspozitura. U Odžacima je prisutna skoro 60 godina i ima 18 hiljada klijenata.

Pored podrške stanovništvu i privredi, NLB banka je posebno posvećena poslovanju sa poljoprivredom, tako da je u ovoj godini četvrtina svih subvencionisanih kredita u poljoprivredi realizovana preko te finansijske institucije.

Categories: