Zlatne niti na Biznis Exit festivalu

Nada Jovanović, predsednica UŽ Zlatne niti Deronje
Udruženje žena Zlatne niti iz Deronja juče je učestvovalo na manifestaciji Biznis EXIT koja se održava na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Jedinstvena manifestacija poslovnog duha, uz zanimljive sadržaje o domaćim vrednostima, okupila je juče i danas kompanije, institucije, poslovne ljude, medije i važne goste sa ciljem da bogatstvo kulture i tradicije Srbije pretvori u privlačan ambijent za poslovno povezivanje Srbije i sveta.

Deronjčanke su predstavile Etno kuću, ručne radove, narodnu nošnju i kolače izrađene na tradicionalni način. Prema rečima Nade Jovanović, predsednice Udruženja žena Zlatne niti, pozvane su da učestvuju na ovom skupu kao počasni gosti. Bile su izuzetno zadovoljne prijemom i interesantnim programom, a njihovu lisnatu pogaču, bački štrudlu sa makom i ostale specijalitete probali su mnogobrojni učesnici i gosti među kojima su bili i zvaničnici mnogih amabasada u Srbiji.

Organizator Biznis EXITA je Centar za strateški razvoj Eicentar iz Novog Sada. Bila je to prilika za poslovna povezivanja, strateška poznanstva, tematske promocije i dobar marketing. Manifestaciju su činile četiri programske celine: Poslovna kapija – za evropski dijalog, Kulturni vremeplov, Festival lokalnih aduta i Brendiranje Srbije, koje su prema rečima organizatora pretvorile Petrovaradinsku tvrđavu u šarmantnu prezentaciju zemlje.

Categories: