Dejan Matić zatvorio Dane Crvenokose boginje

Velikim koncertom Dejana Matića koji je održan u hali Sportskog centra Odžaci završena je trodnevna manifestacija “Dani Crvenokose boginje”.

dejan-maticBrojna publika svih uzrasta je više od dva sata pevala i igrala uz muziku ovog poznatog pevača koji je koncert počeo “Dozvolom za ljubav”, a zatim su se ređali hitovi koji su obeležili njegovu karijeru.

Dejan Matić je napravio sjajnu atmosferu u hali, a posetioci su ga pozdravili vriskom i gromoglasnim aplauzom.

Prema proceni organizatora, zabavno-turističku i kulturnu manifestaciju “Dani Crvenokose boginje” je tokom tri večeri posetilo više od četiri hiljade ljudi, uprkos kiši i lošem vremenu.

publikaU nedelju, 2. juna, pored koncerta Dejana Matića, održano je takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša, kao i biciklističke trke i prezentacija sporta, a na velikoj bini su se predstavili folklorni ansambli. Program su upotpunile članice udruženja žena iz opštine Odžaci koje su na štandovima prezentovale narodno stvaralaštvo.

Manifestacija je održana u organizaciji i pod pokroviteljstvom Opštine Odžaci, Turističke organizacije opštine Odžaci i Mesne zajednice Odžaci.

Categories: