Predstojeći vikend na fudbalskim terenima obeležiće dva opštinska derbija

Ljubitelji fudbala u opštini Odžaci imaće priliku da predstojećeg vikenda gledaju dva opštinska derbija koji će se igrati u Karavukovu i Bačkom Gračacu.

fudbalU Vojvođanskoj ligi “Sever” snage će međusobno odmeriti Polet iz Karavukova i Tekstilac iz Odžaka, a utakmica u Karavukovu igra se u subotu od 15.30 sati. Dan kasnije BSK iz Bačkog Brestovca gostuje kod Tise iz Adorjana, u okviru 19. kola Vojvođanske lige.

Područni i međuopštinski fudbalski ligaši na teren izlaze u 16 sati.

Takmičenje u Područnoj ligi Sombor takođe je došlo do 19. kola. U subotu ekipa OFK Odžaka igra protiv ŽAK-a u Somboru, dok Radnički 1918 u Ratkovu u nedelju dočekuje Hercegovac iz Gajdobre.

U 13. kolu Međuopštinske lige Sombor 1. razred, Zadrugar će u Srpskom Miletiću u nedelju ugostiti ekipu Partizana iz Kupusine, dok se istog dana na Bukovcu sastaju domaći Omladinac i njegov imenjak iz Deronja.

Duel opštinskih rivala biće odigran u Bačkom Gračacu gde Borac dočekuje Panoniju iz Lalića u okviru 13. kola Međuopštinske lige Sombor 2. razred. Utakmica u Bačkom Gračacu igra se u subotu, a u istom rangu Lider iz Odžaka u nedelju gostuje kod Dinama iz Sonte.

Categories: