Predsednica opštine obišla radove u osnovnoj školi u Srpskom Miletiću

Prvi nastavni dan u ovoj godini predsednica opštine Latinka Vasiljković je iskoristila da sa svojim saradnicima, pomoćnikom Miloradom Stanišićem i Snežanom Grujičić, rukovodiocem Odeljenja za društvene delatnosti, obiđe Osnovnu školu “Kosta Stamenković” iz Srpskog Miletića.

odzaci.rs
odzaci.rs
Vasiljković je đacima i direktorici škole poželela uspešan nastavak školske godine, a ujedno je posetu iskoristila da obiđe radove koji se trenutno izvode na adaptaciji prostorija za potrebe produženog boravka koji će koristiti učenici nižih razreda, kao i deca iz vrtića, objavljeno je na sajtu opštine Odžaci.

Radi se o ruiniranim i neuslovnim prostorijama u kojima je nekada bio ogranak Narodne biblioteke “Branko Radičević”, a po završetku radova najmlađi Miletićani će imati nov i lepo opremljen produženi boravak u sklopu škole.

Vrednost radova je 3,8 miliona dinara sa PDV-om, a sredstva je obezbedila lokalna samouprava u saradnji sa Kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku. Opština Odžaci učestvuje u finansiranju projekta sa 1.288.000 dinara.

Categories: