Slavija pobednik memorijalnog turnira u Laliću

Proteklog vikenda održan je tradicionalni, jedanaesti po redu Memorijalni turnir “Milorad Obradović Mikica” na kome su učestvovali veterani FK “Slavija” iz Pivnica, FK “Omladinac” iz Deronja i domaćin FK “Panonija”.

Veterani Panonije domaćini turnira
Veterani Panonije domaćini turnira
Prvo mesto na ovom trijagonalu zasluženo su osvojili veterani “Slavije”. Nakon tri odigrane utakmice sve ekipe su imale po pobedu i poraz, tako da je o konačnom plasmanu odlučivala gol razlika i međusobni susret.

Najpre je “Panonija” savladala “Slaviju” rezultatom 2:1, dok su u drugom susretu domaćini izgubili od “Omladinca” 0:3. U odlučujućoj utakmici Pivničani su pobedili “Omladinac” rezultatom 3:1.

Turnir u Laliću fudbalski veterani organizuju u znak sećanja na prerano preminulog Milorada Obradovića Mikicu, napadača FK “Panonija”, koji je ostavio dubok trag u lalićkom klubu kao igrač i čovek.

Memorijal je i ove godine protekao u fer nadmetanju i prijateljskoj atmosferi, a kiša koja je padala tokom cele druge i treće utakmice nije pokolebala stare fudbalske asove u nameri da odigraju turnir u čast svog prerano preminulog prijatelja i druga.

Najbolji strelac bio je Nenad Krivokuća iz “Panonije” sa dva postignuta gola, dok je za najboljeg golmana proglašen Radoslav Pejić iz Omladinca.

Milorad Obradović Mikica preminuo je pre 14 godina, u 31. godini života.

Categories: