Naprednjaci radno i u trećoj smeni

Jedno je sigurno, Srpska napredna stranka je poslednjih nekoliko godina postavila neke nove standarde u bezmalo trodecenijskom višestranačkom životu u odžačkoj opštini. To su svakako pored ostalog i radne akcije uređenja svojih mesta.

1Odžačani naprednjaci su sinoć posebno iznenadili brojne prolaznike u centru grada na parkingu ispred “NLB banke”. Vredni stranački aktivisti sređivali su ovaj deo Odžaka tako što su krečili stabla i farbali žardinjere.

– Jednostavno imamo veoma zgusnut plan i program rada i prosto ne stižemo da uradimo sve u toku dana. A ovo sređivanje smo obećali ljudima koji ovde žive i upravo zato ovu akciju radimo u ovo prelepo prolećno veče – rekao je za Radio Odžake Goran Nikolić, predsednik Mesnog odbora SNS Odžaci i narodni poslanik.

Akcije naprednjaka i u Srpskom Miletiću

U Srpskom Miletiću su članovi i simpatizeri SNS u nedelju, 19. marta, imali akciju u kojoj su uređivali svoje mesto. Organizovano je sređivanje dečijeg i omladinskog parka, zatim čišćenje pijačnog prostora kao i samog centra sela. Sakupljano je lišće i smeće.

Miletićki naprednjaci u nedelju su postavili i štand kod koga su sa građanima razgovarali o predstojećim izborima, a delili su i stranački promotivni materijal.

U prostorijama Mesnog odbora članice Unije žena SNS iz Srpskog Miletića obeležile su Svetski dan poezije 21. mart druženjem uz čaj i kolače i čitanje poezije.

Categories: