Akcije naprednjaka u opštini Odžaci

Članovi i simpatizeri Mesnog odbora Srpske napredne stranke iz Odžaka u nedelju, 26. februara, predvođeni predsednikom Goranom Nikolićem, imali su akciju uređenja kruga Doma zdravlja Odžaci.

1Oko 60 naprednjaka sakupljalo je smeće, lišće i granje i čistilo ulaz i dvorište Doma zdravlja, tako da je za oko dva sata rada napunjen veliki broj džakova za smeće.

– Uradili smo ovo u dogovoru sa rukovodstvom Doma zdravlja. Zima je bila duga i hladna sa snegom i ledom i kada je sve to okopnilo jasno se pokazalo šta treba uraditi da bi dvorište odžačkog Doma zdravlja izgledalo čistije i lepše. Kao i prethodnih godina i ove će članovi i prijatelji Srpske napredne stranke iz Odžaka imati brojne akcije sličnog tipa. I opet da ponovim, da nam ovo pre svega čini zadovoljstvo jer mi drugi grad za život nemamo – kaže narodni poslanik Goran Nikolić.

Aktivisti Srpske napredne stranke iz Karavukova, takođe u nedelju, uređivali su autobusko stajalište u svom mestu, tako da su nakon ove akcije i akcije koja je organizovana krajem prošle godine sva autobuska stajališta u Karavukovu uređena i ulepšana.

Naprednjaci su u Srpskom Miletiću u subotu sređivali centar sela i dečija igrališta, a istog dana je u saradnji sa dr Vesnom Stanojević organizovana akcija u okviru koje su stariji građani mogli da prekontrolišu krvni pritisak i nivo šećera u krvi.

Categories: