U Odžacima odigrana dva lokalna odbojkaška derbija

Ženski odbojkaški klubovi iz opštine Odžaci, Gox-in Phibrows i Wolfland, odigrali su u Odžacima dva lokalna derbija, a u oba susreta bolja je bila domaća ekipa.

Ekipe koje se takmiče u Drugoj vojvođanskoj ligi
Ekipe koje se takmiče u Drugoj vojvođanskoj ligi
U 6. kolu Druge vojvođanske lige – grupa “Južna Bačka” Gox-in je dočekao Wolfland u nedelju u hali u Odžacima, a domaće igračice slavile su sa 3:0. Gox-in koji u ovom takmičenju nastupa sa juniorskim timom u narednom kolu gostuje u Prigrevici kod ekipe Boom Volley, dok će Karavukovčanke dočekati ekipu Mladosti iz Bačkog Petrovca.

Rezultatom 3:0 završen je i susret koji su u sali OŠ “Branko Radičević” u Odžacima u petak odigrali isti klubovi u okviru 6. kola Pionirske lige Vojvodine – grupa “Južna Bačka”. Pionirke OK Gox-in u narednom kolu igraju protiv ekipe Apatina u gostima, dok bi Wolfland trebalo da dočeka ekipu Merkura iz Bačke Palanke.

Proteklog vikenda nastupale su i seniorke OK Gox-in Phibrows koje su u 8. kolu Prve vojvođanske lige “Zapad” u Silbašu savladale ekipu Soko sa 3:0. Seniorke odžačkog kluba će u sledećem kolu dočekati ekipu CVS Elbraco Technoland iz Sombora.

Categories: