Gox-in osvojio bod u Temerinu, Wolfland zadržao maksimalan učinak

Odbojkaške ekipe iz opštine Odžaci proteklog vikenda nastupale su u svojim prvenstvima. Seniorke OK Gox-in Phibrows iz Odžaka osvojile su bod u Temerinu. Maksimalan učinak u prvenstvu zadržala je seniorska ekipa OK Wolfland iz Karavukova.

odbojka-1U 7. kolu Prve vojvođanske lige – grupa “Zapad” za odbojkašice ekipa OK Gox-in Phibrows gostovala je u Temerinu gde je nakon velike borbe poražena od lidera na tabeli ekipe Blok aut sa 3:2. Odžačankama je to treći poraz u prvenstvu, a u narednom kolu igraće protiv ekipe Soko iz Nove Gajdobre.

Novu pobedu, četvrtu u prvenstvu u isto toliko odigranih mečeva, ostvarile su seniorke OK Wolfland. One su u 5. kolu Druge vojvođanske lige – grupa “Južna Bačka” na domaćem terenu rezultatom 3:1 savladale ekipu Boom Volley iz Prigrevice.

U istom takmičenju juniorska ekipa OK Gox-in Phibrows gostovala je u Bačkoj Palanci gde je bila bolja od ekipe Warriors rezultatom 3:1.

Sve četiri pobede i maksimalan učinak kao i Wolfland ima i Mladost iz Bačkog Petrovca i te dve ekipe se nalaze na čelu tabele. Gox-in ima dve pobede i dva poraza.

U okviru narednog kola biće odigran opštinski derbi Gox-in – Wolfland. Taj susret igraće se u nedelju od 18 sati u hali u Odžacima.

Nastavljeno je takmičenje i u Pionirskoj ligi Vojvodine za odbojkašice – grupa “Južna Bačka”. Ekipa OK Wolfland je gostovala u Apatinu gde je domaći istoimeni tim slavio pobedu rezultatom 3:0.

Pionirke OK Gox-in Phibrows će danas u Obrovcu odigrati susret protiv ekipe Warriors, dok će u petak u sali OŠ “Branko Radičević”, u još jednom opštinskom derbiju, dočekati karavukovačke “Vučice”. Početak utakmice u Odžacima je u 19.30 sati.

Categories: