Humanitarni dečiji vašar u svim mestima opštine Odžaci

U sklopu raznovrsnog programa obeležavanja Dečije nedelje, PU “Poletarac” i ove godine organizuje Dečiji vašar koji će do kraja nedelje biti realizovan u svim objektima ustanove na teritoriji odžačke opštine.

1Manifestacija je humanitarnog karaktera, a sav prikupljeni novac od prodaje igračaka i dečijih rukotvorina namenjen je nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka.

Uz pomoć ljudi dobre volje udruženje “Nurdor” pod sloganom “I ja se borim” unapređuje kvalitet lečenja dece u Srbiji opremanjem odeljenja bolnica i nabavkom medicinskih aparata.

U utorak, 4. oktobra, u ulozi prodavaca u 9 sati naći će se predškolci iz Bogojeva. Štand sa igračkama i dečijim rukotvorinama biće postavljen u centru sela.

U sredu, 5. oktobra, svoj štand za prodaju imaće predškolci iz Bačkog Brestovca u 10 sati u dvorištu škole, kao i predškolci iz Bačkog Gračaca, na pijaci u 9.30 sati. Istog dana ispred Mesne zajednice u Deronjama svoj doprinos ovom humanitarnom vašaru daće i deca iz pomenutog mesta. U slučaju loših vremenskih prilika, vašar će biti u holu osnovne škole u Deronjama.

Ispred SPC Odžaci u 10.30 sati, u sredu 5. oktobra, svoj štand imaće deca iz Odžaka iz srednjih, mešovitih, starijih i najstarijih grupa. U slučaju loših vremenskih prilika vašar će biti održan u VIP sali.

U četvrtak, 6. oktobra, Dečiji vašar će biti na pijaci u Laliću u 9 sati, u Srpskom Miletiću u dvorištu vrtića u 10.30 i u Karavukovu u 10 sati na pijaci.

Deca iz vrtića u Ratkovu će imati svoj štand u petak, 7. oktobra, u 10 sati u dvorištu vrtića.

Categories: