Tekstilac poražen na Grbavici

FK Tekstilac u nedelju je na odžačkoj “Grbavici” dočekao ekipu Budućnosti iz Gložana u utakmici 7. kola Vojvođanske fudbalske lige “Sever”. Gosti su opravdali svoju trenutnu poziciju na tabeli i ubedljivo su slavili. Susret je završen rezultatom 0:5 (0:2), a strelci su bili Malidžan (2), Rodić, Vučković i Štefek.

Utakmica na popularnoj Grbavici
Utakmica na popularnoj Grbavici
Budućnost je posle ovog kola i dalje drugoplasirana sa 16 bodova, dok je Tekstilac doživeo već četvrti poraz od početka prvenstva i nalazi se u donjem delu tabele sa sedam bodova.

Odžački plavo-beli u narednom kolu gostuju u Kanjiži ekipi Potisja.

Svoje utakmice 7. kola dan ranije odigrali su Zadrugar iz Srpskog Miletića i Polet iz Karavukova. Miletićani su sigurnom igrom slavili u Somboru protiv Radničkog sa 3:0, a dvostruki strelac bio je Manojlović. U Srbobranu je domaća istoimena ekipa savladala Polet, bilo je 4:0.

Priliku za osvajanje novih bodova Zadrugar će imati u narednom kolu kada dočekuje poslednjeplasiranu Suboticu, dok Polet na svom terenu igra protiv Budućnosti iz Gložana, koja će tako i na drugo uzastopno gostovanje u opštinu Odžaci.

Vojvođanska liga “Sever” – 7. kolo: Srbobran – Polet 4:0, Bečej 1918 – Bačka 4:0, OFK Vrbas – OFK Mladost Apa 1:0, Tavankut – Sloga 1:2, Tisa – Mladost (T) 1:1, Radnički – Zadrugar 0:3, Subotica – Potisje 0:1 i Tekstilac – Budućnost 0:5.

tabela-vojvodjanska-liga

Categories: