Radnički pobedio Tekstilac u Odžacima, goleada u Karavukovu

Fudbaleri odžačkog Tekstilca nisu uspeli da kao domaćini osvoje nove bodove u duelu protiv Radničkog iz Sombora. Utakmica je završena rezultatom 0:1 (0:1), a strelac jedinog pogotka bio je Čuljak iz jedanaesterca u 44. minutu.

fudbal-loptaGosti su od 75. minuta igrali sa igračem manje jer je Josić dobio direktan crveni karton.

Tekstilac nije uspeo da dođe ni do boda iako je naročito u drugom poluvremenu imao više izglednih prilika za postizanje pogotka, poslednju u nadoknadi vremena kada je loptu koju je Latinović uputio prema golu Zorića zaustavila stativa.

U 4. kolu Vojvođanske lige “Sever” i preostale dve ekipe iz opštine Odžaci bile su domaćini.

Kolo je obeležila visoka pobeda Poleta iz Karavukova protiv ekipe Subotice. Viđeno je čak deset golova, a utakmica je završena rezultatom 7:3 za domaći sastav. Sa nova tri boda Karavukovčani su se popeli u gornji deo tabele.

Značajnu pobedu ostvario je i miletićki Zadrugar koji je bio bolji od OFK Vrbasa sa 2:0.

Nakon četiri odigrana kola u Vojvođanskoj ligi “Sever” nema više neporaženih ekipa.

U ostalim susretima odigranim proteklog vikenda postignuti su sledeći rezultati: Budućnost – Tisa 4:1, Potisje – Tavankut 1:0, Mladost Turija – Bečej 1918 0:1, Sloga – Srbobran 1:0 i OFK Mladost Apa – Bačka 1:1.

Tekstilac u 5. kolu gostuje ekipi Subotice, Polet putuje u Pačir gde će igrati sa Bačkom, a Tavankut će ugostiti ekipu Zadrugara.

tabela

Categories: